Riadenie zisku v banke - Foltínová, Alžbeta
Banka a jej hlavný cieľ - generovanie zisku. Tvorba zisku - rentabilita. Charakteristika nákladov, alokácia nákladov. Cost drivers. Úloha výnosovov. Systém krížových subvencií. Úroky. Poplatky a provízie. Kurzový rozdiel. Kalkulácie.