Aplikácia metódy QFD v hutníckej výrobe - Hajduová, Zuzana, 1974-
Návrh postupov pre vykonávanie meraní, monitorovania a zlepšovania procesov zabezpečujúcich výrobu medeného drôtu v konkrétnej hutníckej výrobe. Je poukázané na opodstatnené využívanie metódy QFD na identifikáciu faktorov, ktoré majú vplyv na kvalitu vyrábaného medeného drôtu.