Application of parametric and nonparametric methods of graduation - Pacáková, Viera
Tabuľky úmrtnosti a ich využitie. Metódy stupňovania. Grafická metóda. Pohyblivá priemerná graduácia. Metóda "krivkovej" graduácie. Graduácia podľa štandardnej tabuľky.