Zhodnotenie finančnej situácie Privrednej Banky, d. d. v Chorvátsku - Kračinovský, Martin
Finančná analýza Privrednej Banky Zagreb v Chorvátsku. Výsledok - banka patrí k stabilným a finančne zdravým komerčným bankám, pretože v celom sledovanom období 2001-2005 dosahovala v jednotlivých ukazovateľoch odporúčané hodnoty.