Summit v Bukurešti - nový impulz pre diskusiu o význame NATO - Weiss, Peter
Účasť Slovenska na summite NATO v Bukurešti v dňoch 2.-4. apríla 2008. Slovensko ako spoľahlivý spojenec v rámci NATO. Slovenská verejnosť - nie príliš naklonená pôsobeniu slovenských vojakov v nebezpečných misiách. Výskum Transatlantické trendy. Potreba práce vlády s verejnou mienkou v jednotlivých členských krajinách NATO.