Testovanie goodwillu na zníženie hodnoty - Fabian, Peter
Náznaky na zníženie hodnoty majetku. Spätne získateľná suma majetku. Reálna hodnota bez nákladov na predaj. Použiteľná hodnota. Priradenie goodwillu k jednotke, ktorá vytvára peňažné prostriedky.