<The> value creation process - Lesáková, Dagmar, 1949-
Podstata hodnoty. Tvorba hodnoty cez "jadro" a rozšírenú ponuku. Úloha vzťahov vo vývoji hodnoty. Úloha kvality vo vývoji hodnoty. Prínos hodnoty. Stanovenie hodnoty. Tradičné nástroje stanovenia hodnoty pre zákazníka. Analýza trade-off.