Manažérske spôsobilosti v interkultúrnom prostredí - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Interkultúrne prostredie a manažment. Možnosti prevencie kultúrneho šoku. Kultúrne rozdiely a kultúrne dimenzie. Implementácia v praxi - stret viacerých kultúr. Možnosti riešenia interkultúrnych situácií.