Kroky, ktoré prinesú citeľné zmeny - Semanco, Emil
Modernizácia školstva ako súčasť Národného programu reforiem na roky 2008-2011. Prioritné oblasti programu. Sociálne štipendiá. Špičkové gymnáziá. Reforma financovania vedy.