Dôsledky núteného ekonomického rastu - Rowbotham, Michael
Faktory typické pre vynútený ekonomický rast. Intenzívny zápas o peniaze. Nedostatočná kúpna sila. Takmer totálna mzdová závislosť. Zápas o pracovné miesta. Ekonomika bez demokratickej kontroly. Pokračovanie.