Čierna Hora - Poláčková, Lucia
Geografia Čiernej Hory. Poloha, geológia a reliéf. Klimatické podmienky, hydrologické a pôdne pomery. Flóra a fauna, ochrana prírody. Humánno-geografická charakteristika. História. Hospodárstvo.