Nový školský zákon
Zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) nadobudol účinnosť od 1. septembra 2008. Oblasť legislatívneho prostredia. Oblasť výchovno-vzdelávacieho procesu. Oblasť výchovno-vzdelávacej sústavy.