Zákon o službách zamestnanosti - novely - Tichý, Miroslav
Zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti v znení neskorších predpisov bol jedenásťkrát novelizovaný. Povolenie na zamestnanie. Menšie obecné služby. Poskytovanie údajov. Poskytovanie príspevku obci. Dobrovoľnícka služba. Paušálny príspevok. Príspevok pre FO a PO. Príspevok na vytvorenie nového pracovného miesta. Udržanie občana so zdravotným postihnutím v zamestnaní. Príspevok na úhradu prevádzkových nákladov.