Grafológia v personalistike - Scholtz, Ján
Vedenie riadku. Okraje. Šírka a tesnosť. Dĺžkové rozdiely. Obraz. Dobré členenie písma. Zlé členenie písma. Pravidelnosť písma. Nepravidelné písmo, súladnosť písma. Celkový písmový obraz. Ťah písma.