Modely sociálneho zabezpečenia - systémy financovania - Hrašková, Dagmar
Sociálna politika. Systémy sociálneho zabezpečenia. Štátna sociálna podpora. Sociálna pomoc. Financovanie modelov sociálneho zabezpečenia. Štátna podpora rodín vo vybraných štátoch EÚ - Česko, Poľsko, Francúzsko, Dánsko, Fínsko, Írsko. Dávka v nezamestnanosti. Životné minimum.