Stanovisko Európskeho hospodárskeho a sociálneho výboru na tému "Výhody a prínos eura: čas bilancovať" (2008/C 224/27)
Stanovisko Výboru v danej veci (30. apríla 2008). Závery a odporúčania. Výhody eura podľa oficiálnych názorov a výsledkov prieskumov verejnej mienky. Výhody a nevýhody eura v očiach občanov. Politické aspekty. Koordinácia hospodárskych politík a Pakt stability. Nové členské štáty.