Financovanie základných škôl, stredných škôl a školských zariadení - charakteristika zmien - Matula, Ján
Novelizovaný zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon), ktorý nadobudol účinnosť od 1. septembra 2008. Prvoradý cieľ novely zákona č. 597/2003 z.Z. Úpravy v zákone - konkrétne paragrafy § 1-9. Zrušenie niektorých zákonov.