Approaches to volatility estimation based on historical data - Boďa, Martin
Teoretické a praktické perspektívy volatility. Prístupy odhadu volatility: Brownov, Parkinsonov, Garman-Klassov, Rogers-Satchellov, Yang-Zhang, close-to-close. Postup odhadu dennej a ročnej volatility.