Institucionální aspekty fungování trhu práce - Tvrdoň, Michal
Analýza jednotlivých inštitucionálnych aspektov fungovania trhu práce a ich vplyv na zamestnanosť, resp. nezamestnanosť. Legislatívna ochrana zamestnanosti. Príklady zákonnej regulácie trhu práce. Aktívna politika trhu práce. Daňové zaťaženie práce.