Prvá inauguračná prednáška na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Košiciach - Bobáková, Viktória
Informácia o prvej inauguračnej prednáške, ktorá sa uskutočnila 29. apríla 2004 na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Košiciach.