Wellness a life manažment - Burák, Emil
Rozdiely v kvalite života. Šťastie a jednoduchosť v živote. Meškanie éry zlatého veku. Sebaláska - sebectvo alebo zdravý rozum. Wellness a pohoda. Life manažment. Pohodou k prosperite.