What Is the Impact of Current and Future Money on the Price Level - Husár, Jaroslav
Úmernosť cenovej hladiny ku kvantite peňazí. Nárast množstva peňazí a miera inflácie. Súčasné peniaze, budúce peniaze a cenová hladina. Zásoba peňazí a očakávaná inflácia.