Spiacu princeznú možno zobudia správcovia - Luppová, Stanislava
Bratislavská burza cenných paperov nepôsobí na investora ako príliš lákavá destinácia. Na svojom konte má najmenej uzavretých obchodov v strednej a vo východnej Európe, ale aj v celej Európskej únii. Nezáujem o burzu zo strany investorov a emitentov. Predpoklad vyššieho záujmu o dlhové CP sa očakáva po prijatí eura.