Niet nad osobné odporúčanie - Škriniar, Pavel, 1979-
Odkiaľ sprostredkovateľské firmy čerpajú nových ľudí a ako sa snažia udržať si ich. Nedostatok kvalitných ľudí. Personálne agentúry. Stabilizácia v spoločnosti.