Ťažký ale zaujímavý biznis - Štillová, Mária
Služby ponúkajúce obchodníkom s cennými papiermi. Obchodníci na slovenskom trhu. Typický klient obchodníka. Špecializácia mimobankových obchodníkov. Bezpečnosť investovania. Obchodník alebo banka.