DPH a zavedenie meny euro - Rybánsky, Ľudovít
Zmeny súvisiace so zavedením meny euro sa bezprostredne týkajú aj zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v z. n.p. a uskutočnia sa prostredníctvom spoločného zákona, ktorým sa budú meniť a dopĺňať aj ďalšie zákony v pôsobnosti Ministerstva financií SR v súvislosti so zavedením meny euro v Slovenskej republike. Informácia o hlavných zmenách zákona o DPH v súvislosti s prechodom na menu euro, ktorý bude súčasťou spoločného zákona.