Knowledge management and information technologies in Slovak construction enterprises - Mesároš, Peter
Vedomosti a riadenie vedomostí. Organizácia založená na vedomostiach. Informačné technológie pre riadenie vedomostí. Výskum vedomostného manažmentu.