Skúsenosti Slovinska s prechodom na euro - Mirdala, Rajmund
Inflačné aspekty menovej integrácie. Základný rámec menovej politiky BoS (Bank of Slovenia). Štruktúra inflácie v Slovinsku v rokoch 2004 až 2008. Jednorázový vplyv prijatia eura na vývoj inflácie v Slovinsku.