Konkurencia na slovenskom bankovom trhu - Kočišová, Kristína
Definícia a meranie konkurencie. Konkurencia na slovenskom bankovom trhu v medzinárodnom kontexte. Konkurencia na slovenskom trhu bánk. Medzinárodná komparácia úrovne konkurencie.