Problematika selekcie v poisťovníctve - Krátka, Zuzana, 1968-
Hodnotenie poistného rizika. Selekcia a diskriminácia. Diskriminácia a legislatíva. Výnimky v antidiskriminačnom zákone. Gender Directive v Európskej únii. Vplyv Gender Directive na poisťovníctvo. Smernica a deformácia poistného trhu. Zákaz diskriminácie z dôvodu zdravotného postihnutia. Genetické testovanie ako nástroj hodnotenia poistného rizika.