Analýza nákladů životního cyklu ( v světle normy EN 60300-3-3) - Nenadál, Jaroslav
Náklady životného cyklu. Význam a postup analýzy nákladov životného cyklu. Základné možnosti dekompozície nákladov životného cyklu. Realizovanie nákladov životného cyklu.