Analysis of marketing strategies in Slovak companies - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vývoj marketingovej stratégie pre zahraničné trhy. Štandardizácia verzus adaptácia. Medzinárodná marketingová stratégia. Materiál a metódy. Analýza malých a stredných podnikov - prieskum. Výsledky a diskusia.