Novelizácia zákona o účtovníctve v súvislosti s prechodom na menu euro
Tento zákon novelizuje 18 ekonomických zákonov, včítane najdôležitejších (zákon o účtovníctve, o dani z príjmov, o DPH, o spotrebných daniach, o správe daní a poplatkov ...). Dôvodová správa k novele zákona o účtovníctve.