Věnujme pozornost pracovnímu kapitálu - úvod do problematiky - Cyrankowski, Lukáš
Definícia prevádzkového kapitálu. Dôvod venovania sa prevádzkovému kapitálu. Likvidita firmy. Sezónnosť pri working capital, jednorázová potreba. Súvislosť s investíciami. Hodnotenie managementu. Bilancia a prevádzkový kapitál.