Nový zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice vo vzťahu k platnej vyhláške - Hermanová, Alžbeta
NR SR schválila zákon č. 289/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice. Príspevok poukazuje na základné zmeny v znení zákona v porovnaní s vyhláškou o ERP č. 55/1994 Z.z.