Požiadavky zdravotne postihnutých osôb na stavebno-technické riešenie ubytovacích a pohostinských zariadení - Linderová, Ivica
Bezbariérovosť a zdravotné postihnutie. Osoby so zdravotným postihnutím. Prieskum venovaný požiadavkám zdravotne postihnutých osôb pri využívaní služieb ubytovacích a pohostinských zariadení cestovného ruchu zo stavebno-technického hľadiska. Dosiahnuté výsledky prieskumu a odporúčania. Bezbariérovosť ubytovacích a pohostinských zariadení v mestách Nitra a Levice. Prístup k zdravotne postihnutým osobám vo vybraných krajinách Európskej únie.