Potenciál dane za ubytovanie - Hornok, Michal
Analýza dane za ubytovanie a ukazovateľov, ktoré v značnej miere ovplyvňujú daňový výnos z tejto dane. Daň za ubytovanie v Bratislave. Návrh zdanenia daňou za ubytovanie. Použitie daňového výnosu.