Open book accounting - otevřené kalkulace - Nekvapil, Tomáš
Open book accounting - OBA označuje systematickú výmenu informácií o nákladoch medzi minimálne dvoma samostatnými podnikmi. Oblasti využitia OBA. Problémy OBA.