Význam BPM pre riadenie IT - Janáč, Rastislav
Podstatné črty niekoľkých úrovní riadenie IT. Manažment IT služieb. Manažment biznis procesov. Modelovanie biznis procesov. Automatizácia biznis procesov. Logická architektúra automatizácie procesov. Procesná aplikácia.