Moderná podniková architektúra a jej úloha v riadení rozvoja IT - Vranský, Roman
Kľúčové problémy rozvoja IT. Úloha podnikovej architektúry (Enterprise architecture) v riadení ďalšieho rozvoja IT podniku. Pojem podniková architektúra. Životný cyklus podnikovej architektúry. Praktický príklad.