Zvýšenie životného minima a daň z príjmov fyzických osôb - Jarinkovičová, Valéria
Zvýšenie životného minima k 1. júlu 2008 a jeho vplyv na zdaňovanie príjmov fyzických osôb. Zmenená suma daňového bonusu. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela). Minimálna výška dane. Praktické príklady.