Adaptácia zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu a významu adaptácia zamestnancov. Dôvody pre adaptáciu zamestnanca. Fázy adaptačného procesu. Úloha osôb zodpovedných za adaptáciu. Adaptačný program. Príklady adaptačných programov.