Motivačná funkcia mzdy a peňažnej odmeny - Staszkiewicz, Lucia
Výška mzdy ako jeden z dôležitých faktorov motivácie zamestnanca vykonávať svoju prácu svedomite a načas. Motivačné teórie, ktoré rôznym spôsobom pristupujú k úlohe mzdy v motivačnom procese. Maslowova teória hierarchie potrieb. Herzbergova teória dvoch faktorov. Teória očakávania. Teória rovnosti. Novšie teórie o motivácii. Príklad z praxe.