Štatistické porovnanie zhody analyzovaného a referenčného súboru - Chajdiak, Jozef
Štatistické porovnanie súboru pacientiek s indikáciou abruptio placentae praecox a referenčného súboru rodiacich žien bez tejto indikácie. Porovnanie zhody súborov podľa vybraných znakov. Overovanie vstupnej zhody a výsledkov experimentu.