Perspektívy poľnohospodárstva v procese globalizácie - Bobáková, Viktória
Pojem globalizácia. Úloha štátu v procesoch globalizácie. Špecifiká slovenského poľnohospodárstva. Príležitosti vypláývajúce z globalizačných procesov.