Štatistická regulácia v plniacom procese - Janiga, Ivan
Realizácia experimentu plniaceho procesu. Model vyhodnotenia experimentálnych dát. Overenie predpokladu normality. Testy normality výberov. Testy rovnosti rozptylov. Použitie korektných metód a praktický význam hypotéz.