Efekty a pôsobenie priamych zahraničných investícií - Bobáková, Viktória
Ciele transformácie slovenskej ekonomiky. Činitele, ktoré determinujú úroveň transformačného procesu na podnikovej úrovni. Zahraničné investície v slovenskej ekonomike. Vplyv zahraničných investícií na hosťujúce krajiny.