Rozhodovanie o kapitálovej štruktúre podniku - Bobáková, Viktória
Charakteristika podmienok pre finančné rozhodovanie podniku. Najdôležitejšie činitele, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie o kapitálovej štruktúre podnikov.