Rozhodovanie o dlhodobej alokácii kapitálu - Bobáková, Viktória
Kritériá efektívnosti a výberu investičných projektov. Investičný proces v ekonomickej teórii. Príčiny využívania statických metód. Vzťah medzi modernou a tradičnou analýzou investícií.