Konkurencia bez služby spotrebiteľovi - Rowbotham, Michael
Dravá, bezohľadná súťaž firiem a nie rozhodnutie spotrebiteľov ako sa prezentuje v oblasti služieb - konkuruj, predávaj alebo umri. Dlhové financovanie a jeho dôsledky. Honba za "lacným" tovarom. Tvrdý konkurenčný boj zameraný na dosiahnutie čo najnižších cien. Masová produkcia pri neférovej výhode (znižovanie mzdových nákladov). Pokračovanie.